Regionaal - Nationaal - Internationaal Hennentransport


Wat doen wij?

De kernactiviteiten van Hennentransport Hooijer zijn het transport van:
• Grootouderdieren
• Vleeskuiken ouderdieren
• Leg ouderdieren
• Legdieren

Specialisatie:

Zoals al eerder vermeld, hebben wij onze specialisatie in de logistieke dienstverlening in de pluimveehouderij. Dit begrip is erg breed, hier uit blijkt dan ook weer onze flexibiliteit. In hoofdzaak is onze specialisatie het vervoer van vleeskuiken ouderdieren en grootouderdieren die bestemd zijn voor de productie van broedeieren, en het vervoer van legrijpe kippen bestemd voor de productie van consumptie eieren. Doordat deze kippen nog een heel leven voor zich hebben is het van belang dat dit transport uiterst zorgvuldig uitgevoerd wordt. Bij Hennentransport Hooijer BV zijn de wagens dusdanig uitgerust dat men een optimale ventilatie heeft en dat daarbij de kippen afgeschermd zijn van zon of andere weersinvloeden. Verder vervoeren wij de kippen in ruime transport middelen die afgestemd zijn op de wensen van de klant, dat wil zeggen dat we de kippen vervoeren in kratten. De kratten kunnen worden afgestapeld en opengezet zodat de kippen er zelf uitlopen en vliegen. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs ervaring hebben in het vervoeren van pluimvee en ook de nodige kennis hebben van de gehele pluimveehouderij. Daarnaast zijn de chauffeurs in het bezit van een geldig Vakbekwaamheids diploma pluimveechauffeur, welke wettelijk erkend en verplicht is.


Hygiëne:

Omdat de specialisatie van Hennentransport Hooijer logistieke dienstverlening in de pluimveehouderij is, staat hygiëne bij ons boven aan de lijst. Wij reinigen onze auto’s dusdanig zodat er vrijwel geen kans is om ziekten en of ander ongedierte over te brengen, dat is in onze sector toch een essentieel punt. Onze wagens worden doormiddel van ontsmettingsmiddel zo steriel mogelijk gemaakt. Door veel ervaring met onze specialisatie weten wij onze materialen op de juiste manieren te ontsmetten. Ook dit is een vereiste bij onze vaste opdrachtgevers. Wij hanteren dan ook een intern protocol dat voorzien is van strenge regels en een hygiëne code op basis van HACCP en IKB.

Stiptheid:

Stiptheid is een essentieel punt voor beide partijen. Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op stiptheid. Door onze flexibele planning zijn uw vervoerde middelen op tijd bij de afnemer (daar waar het verkeer het toelaat).


Overcapaciteit:

Ook uw bedrijf is er vast en zeker bekend mee, periodes wanneer je het werk zelf niet meer aan kunt. Ook in deze gevallen is Hennentransport Hooijer voorbereid. Wij werken met vaste relaties die vergelijkbare kwaliteitseisen hebben waardoor uw visitekaartje niet beschaamd wordt.


Conclusie:

Hennentransport Hooijer BV is de logistieke dienstverlener van de pluimveehouderij bij uitstek!